JONAS VINGEGAARDS RIVAL Så DET VOLDSOMME STYRT SKE: NU BRYDER HAN TAVSHEDEN

Jonas Vingegaard var én af de ryttere, der var involveret i et slemt styrt på 4. etape af Baskerlandet Rundt i begyndelsen af april, og nu har hans evige rival, Tadej Pogacar, sat ord på de skæbnesvangre sekunder, hvor det gik galt.

På grund af det voldsomme styrt, måtte Vingegaard tilbringe to uger på et hospital i Spanien. Her blev han indlagt, fordi han ikke blot havde brækket kravebenet og flere ribben, men også havde punkteret en lunge.

Læs også

Nyd det gode vejr, mens det varer: DMI melder om kæmpe vejrskifte

Karsten og Janni Ree satte huset til salg for 120 millioner kroner: Nu er der nyt

Nu meldes der ud om Jonas Vingegaards Tour de France

I de seneste år har der været flere store dueller mellem Vingegaard og Pogacar. Den slovenske rytter var ikke med i Baskerlandet Rundt, men så alligevel styrtet, fordi han fulgte etapen hjemme på fjernsynet.

"Jeg så etapen derhjemme sammen med min kæreste, og vi blev bare stille, da styrtet skete. Det var et forfærdeligt styrt og forfærdelige billeder," sagde han på et pressemøde forud for Giro d'Italia ifølge TV 2 Sport.

"Der var så mange ryttere i asfalten, og de bevægede sig ikke engang. Det var frygteligt at se, og man ønsker ikke, at det sker for nogen."

Vingegaard var - som sagt - ikke den eneste rytter, der endte i asfalten. Det samme var også gældende for Remco Evenepoel og Primoz Roglic, der ligeledes forventes at være kandidater til at vinde Tour de France til sommer.

Den 27-årige dansker har taget hul på sin genoptræning, og målet for denne genoptræning er naturligvis at blive helt klar til Tour de France. Hvorvidt han når at blive dette, kan kun tiden vise.

Pogacar venter ikke med de store løb i denne sæson. Han har derimod valgt at stille til start ved Giro d'Italia, der begynder lørdag. Forud for den italienske Grand Tour forklarede sloveneren også, at han ikke har været i kontakt med Vingegaard.

I stedet har han afholdt sig fra at kontakte ham, da han forestiller sig, at danskeren foretrækker at få lidt privatliv. Han udtalte også, at Vingegaard sandsynligvis er inde i en meget hård periode, og at han derfor håber, at han har familie og venner til at støtte sig.

Læs også

Bekymrende melding for Jonas Vingegaard: Kan tage op til tre måneder

Mystikken fortsætter i Madeleine McCann-sagen: Nu er der nyt

2024-05-03T07:24:37Z dg43tfdfdgfd