RASMUS HøJLUND TAGER HOLDKAMMERAT I FORSVAR: DET ER IKKE FAIR

Den danske angriber har taget sin holdkammerat i forsvar i kølvandet på rapporter om, at de to spillere var uvenner på grund af manglende service foran mål.

Bruno Fernandes har i denne sæson fået en del kritik for, at han ikke har været god nok til at søge Rasmus Højlund. Det samme gælder for andre offensive spillere som Alejandro Garnacho, Marcus Rashford og Antony.

Læs også

Van Dijk med opsigtsvækkende melding om tidligere Liverpool-stjerne

Uventet drejning: Han bliver IKKE træner i Bayern München

Men i et nyt interview har Højlund taget Fernandes i forsvar, og har fremhævet den portugisiske midtbanespillers store betydning for United. Det sker i kølvandet på, at den tidligere Sporting Lissabon-stjerne har antydet, at hans fremtid måske ikke er i United.

Fernandes er den spiller hos De Røde Djævle, der har lagt op til flest mål i denne sæson. Han har lagt op til i alt 11 mål på tværs af 45 kampe. Derudover har han også selv scoret 15 mål.

Den 29-årige portugiser var også på pletten med et oplæg til Højlund, der scorede et sent mål i 4-2-sejren over Sheffield United. Og det er netop dette oplæg, som Højlund har sat ord på overfor BBC Sports Football Focus.

"Jeg vil bare sige til ham: 'Tak for bolden, Bruno'. Jeg var meget glad på hans vegne, for han får også meget kritik. Det er ikke fair, da han hele tiden præsterer på topniveau og er en fantastisk anfører," siger Højlund ifølge GOAL.

Den unge dansker mener, at United er i stand til at slå de lokale rivaler fra Manchester City, når de tørner sammen i FA Cup-finalen den 25. maj. Det er dog kun med nød og næppe, at de i hele taget står i finalen, da de var ved at tabe til Coventry i semifinalen.

"Vi har en chance for at vinde pokalen. Det er min første chance for at vinde sølvtøj. For mig er det en stor kamp, og jeg tror, vi har en god chance for at gøre noget specielt resten af sæsonen," udtaler han.

United er nødt til at præstere resten af sæsonen, hvis de skal gøre sig forhåbninger om at kvalificere sig til Europa League. I skrivende stund har de seks point op til Tottenham på 5.-pladsen.

Læs også

Legende ikke i tvivl om Ten Hag-fyring: "Han ved det allerede"

Champions League-semifinalist vil hente Virgil van Dijk til sommer

2024-05-03T16:59:06Z dg43tfdfdgfd