VIKTOR AXELSEN MELDER UD: NU SKER DET

Viktor Axelsen har gjort det godt ved dette års Thomas Cup.

Selvom han har gjort rent bord med tre sejre ud af tre mulige, er den 30-årige stjerne er ikke helt tilfreds med, hvordan han har forberedt sig til turneringen.

Der har været flere præstationer, hvor hans niveau ganske enkelt ikke har været højt nok. Det har også betydet, at han har været nødt til at sige farvel til turneringer tidligere end ønsket.

Læs også

Viktor Axelsen indrømmer: Har ikke været decideret prangende

Viktor Axelsen melder ud: "Jeg er egentlig bare lettet"

Ikke nok med det, så har han også haft en del problemer med en skade i foden. Forud for kampen mod Taiwan, der bliver spillet fredag formiddag dansk tid, har han udtalt sig om netop dette.

Her har han forklaret, at hans krop faktisk har det bedre, end han selv havde regnet med.

"Jeg er meget positivt - overrasket skulle jeg næsten til at sige. Jeg er meget positiv. Som vi har snakket lidt om, så har forberedelserne ikke været decideret prangende. Jeg har været her i den her uge og spillet med det, jeg har, og jeg har været positivt overrasket over mit eget niveau," siger han til TV 2 Sport.

Viktor Axelsen fortæller yderligere til mediet, at han er helt med, at det er nu, det for alvor begynder: "Nu begynder turneringen for alvor", siger han.

"Giver selvtillid"

Indtil videre er det blevet til sejre over Adel Hamek, Lee Cheuk Yiu og Lee Zii Jia. To af kampene er blevet vundet i tre sæt. Kun i kampen mod Cheuk Yiu skulle den danske stjerne bruge tre sæt på at hive sejren i lande.

Særligt i to af kampene har der været stor modstand til Axelsen, der dog formåede at opretholde et højt niveau. Dermed var det også muligt for ham at hente vigtige point til Danmark.

"Jeg synes, jeg har spillet to ganske fornuftige kampe og lukket tætte sæt også, hvilket giver noget selvtillid. Fysisk føler jeg mig okay tilpas på nuværende tidspunkt alting taget i betragtning, så jeg er klar til kampen i morgen (i dag, red.)," lyder det også fra Axelsen.

Læs også

Her sker det: Viktor Axelsen bryder tavsheden

2024-05-03T13:58:41Z dg43tfdfdgfd