USIKKER BRUNO FERNANDES: OVERVEJER SIN FREMTIDEN EFTER EM

Manchester Uniteds anfører, Bruno Fernandes, har i et nyligt interview med sportsnetværket DAZN løftet sløret for, at han måske vil revurdere sin fremtid i Premier League efter sommerens europamesterskaber.

Den portugisiske midtbanespiller, der har båret anførerbindet med stolthed, antyder en mulig omstrukturering af sin karriere i England afhængig af udviklingen i den kommende periode.

I interviewet reflekterer Fernandes over det symbiotiske forhold mellem en spiller og klubben. “Det er ikke kun op til mig,” siger han og påpeger, at både spillerens og klubbens ønsker skal være i overensstemmelse.

Lige nu føler han, at begge parter er på samme side, men han åbner døren for, at situationen kan ændre sig.

Den 29-årige spiller lægger vægt på, at hans umiddelbare fokus er at levere toppræstationer i de forestående kampe, herunder FA Cup-finalen, hvilket han betegner som en prioritet frem for spekulationer om sin fremtid. “Intet skal fjerne mit fokus fra FA Cup-finalen og EM. Det er det vigtigste lige nu,” tilføjer Fernandes.

Bruno Fernandes har været en nøglespiller for Manchester United siden hans ankomst i januar 2020 og har kontrakt med klubben til sommeren 2026.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-05-01T06:46:47Z dg43tfdfdgfd