TRIST NYT FOR CAROLINE WOZNIACKI: HæNGER I EN TYND TRåD

Der er især fire turneringer i løbet af året, som tennisspillerne har fokus på. Det er naturligvis de fire Grand Slam-turneringer, som omfatter henholdsvis Australian Open, French Open, Wimbledon og US Open.

Inden længe bliver årets anden Grand Slam-turnering sparket i gang, når der 26. maj tages hul på French Open i Paris. Her kan danske tennisfans se frem til at nyde Holger Rune i aktion, men meget lidt tyder på, at det samme kommer til at være tilfældet for Caroline Wozniacki.

Læs også

Trist melding fra Jannik Sinner: Det er slut

Holger Runes mor med stor afsløring: Har jeg ingen interesse i

Det skyldes, at hendes rangering på verdensranglisten ikke er høj nok til at få en direkte plads. Desuden har hun bekræftet, at hun ikke har tilmeldt sig kvalifikationsturneringen.

Der er fortsat en spinkel mulighed for, at hun kan få en plads ved turneringen, men det kræver, at hun får et wildcard. Da det er kutyme for arrangørerne at prioritere franske spillere i denne sammenhæng, hænger hendes deltagelse i en meget tynd tråd. 

Tennisekspert Michael Mortensen ærgrer sig meget over dette, fortæller han i et interview med Ekstra Bladet.

"Jeg er selvfølgelig ked af, at hun ikke er med i kvalifikationen, men det er også en konsekvens af, at hun ikke fik et wildcard og ikke føler, at hun skal give noget tilbage til French Open. Jeg kan godt forstå, hvis hun er skuffet, men rent sportsligt havde jeg håbet, at hun spillede med, fordi jeg synes, hun spiller på et højt niveau," siger han.

Får hun ikke en plads ved French Open, kan det også blive svært for Wozniacki at spille sig til en direkte plads til OL. Formår hun ikke at rykke op på ranglisten, håber Michael Mortensen, at den danske tennisspiller vil blive tildelt et wildcard.

"Jeg håber, at hun får et wildcard til OL. Hun har været med tre gange tidligere og været fanebærer, men der er også andre spillere, der vil have et wildcard, og det er der ikke noget at sige til. Men jeg synes, at hun har gode kort på hånden, så jeg vil blive overrasket, hvis hun ikke får et wildcard," siger han.

Læs også

Ekspert med klar besked om Holger Rune: Er ikke en top 10-spiller

Nu er det officielt: Caroline Wozniacki stiller ikke op

2024-05-03T09:42:54Z dg43tfdfdgfd