TO ITALIENSKE STORKLUBBER VISER INTERESSE FOR ANDREAS SKOV OLSEN

Der er ikke meget, der tyder på, at Andreas Skov Olsen fortsat befinder sig i Club Brugge efter sommerferien. Derimod er han blevet kædet sammen med flere klubber, som har et godt øje til ham - og nu lyder det, at der også er interesse for ham i Italien.

Ifølge HLN er både AC Milan og Napoli interesseret i at skrive kontrakt med Skov Olsen. Club Brugges-spilleren forventes at forlade klubben denne sommer, og det er tydeligt, at der vil være masser af interesse for den danske landsholdsspiller.

Læs også

Manchester United og Arsenal er også interesserede: Liverpool melder sig ind i kampen om Barcelona-teenager

Manchester United-stjerne har undskyldt til Erik ten Hag

Dog har en række skader sat en stopper for, hvad der ellers lignede en meget imponerende sæson. Skov Olsen har scoret 23 mål denne sæson og leveret otte oplæg på tværs af alle turneringer.

Skov Olsen begyndte sin karriere i Danmark hos FC Nordsjælland, før han skiftede til Bologna for omkring 45 millioner kroner i 2019. Et par år senere gik turen videre til Belgien, da han blev solgt for stort set det samme antal millioner.

Han forlod den italienske klub efter at have scoret tre mål og lavet fem oplæg i 71 kampe. I 93 kampe for Club Brugge har han scoret 38 mål og leveret 24 oplæg.

Ikke nok med det, så har han også været en af ligaens bedste spillere, når han har været skadesfri. Han har vundet den belgiske Pro League og den belgiske Super Cup.

Med en kontrakt, der løber indtil 2026, håber Club Brugge på at modtage et betydeligt beløb for en af deres stjernespillere.

De har tidligere vist, at de kan kræve høje transfersummer, og det vil sandsynligvis ikke være anderledes denne gang. Transfermarkt vurderer i øjeblikket, at den 24-årige dansker har en værdi på 18 millioner euro, hvilket svarer til cirka 135 millioner kroner.

Læs også

Mercedes giver stort hint om Lewis Hamiltons mulige afløser

Ekspert langer ud efter Red Bull-kører: Han fortjener det ikke

2024-04-21T11:58:03Z dg43tfdfdgfd