TIDLIGERE PREMIER LEAGUE-SPILLER MED KLAR OPFORDRING TIL PIERRE-EMILE HøJBJERG

Tottenham-træner Ange Postecoglou overraskede mange, da han placerede Pierre-Emile Højbjerg i startopstillingen mod Arsenal sidste weekend.

Det var første gang i 10 kampe, at den danske stjerne fik lov til at starte på banen. Sidst han fik denne mulighed af Postecoglou, var i opgøret mod Everton den 3. februar.

Læs også

Napoli har truffet stor beslutning om Jesper Lindstrøm

Rasmus Højlund hyldes: Kan blive som Harry Kane

Den 28-årige midtbanespiller har fået en del kritik i denne sæson. Desuden har det været tydeligt, at han ikke er en favorit hos Postecoglou, da han har tilbragt en del tid på bænken.

Den tidligere Tottenham-spiller Jamie O'Hara er dog ikke blandt hans kritikere. Til gengæld har han et positivt syn på Højbjerg, men alligevel mener han, at det er på tide at se sig om efter en ny klub.

"Jeg kan godt lide ham som midtbanespiller. Jeg synes, han er en leder og kaptajn-type. Han mangler evnen til hurtigt at flytte bolden i små rum. Han er virkelig en stopper, og han vil forsøge at bryde spillet op. Men man bemærkede mod Arsenal, at når det går hurtigt og i højt tempo med små, snævre afleveringer, har han ikke helt hvad der skal til," sagde O'Hara til Tribal Football.

"Jeg tror ikke, han bliver, hvis han ikke spiller. Jeg tror, at Højbjerg er den type person, der mener, at han er god nok til at spille. Og han er sandsynligvis god nok til at spille Premier League eller europæisk fodbold, og jeg tror, en stor klub vil hente ham."

"Han er en god spiller. Han var hos Bayern München, da han var ung, og Manchester United ville have ham i sommer. Folk i branchen ved, han er en god fodboldspiller, så han vil helt sikkert have muligheder. Men jeg tror også, han skal videre fra Spurs," lød det også fra O'Hara.

Læs også

Rasmus Højlund tager holdkammerat i forsvar: Det er ikke fair

Van Dijk med opsigtsvækkende melding om tidligere Liverpool-stjerne

2024-05-04T09:31:48Z dg43tfdfdgfd