TADEJ POGACAR I STOR BOMMERT: ALLE VED, AT MAN IKKE BøR GøRE DET

Sloveniens cykelfænomen, Tadej Pogacar, sikrede sig søndag en imponerende sejr i Giro d'Italias anden etape og kørte sig dermed i den lyserøde førertrøje.

Hans præstation er især bemærkelsesværdig, da han tidligere på dagen var involveret i et styrt.

Sådan skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Tadej Pogačar mener, at det er direkte respektløst

Mattias Skjelmose sætter ord på fortiden: "Jeg har haft forskellige partnere, men..."

Mens Pogacar naturligvis fangede mange overskrifter med sin sejr, var der også andre ryttere, der gjorde sig bemærket under etapen.

Blandt dem var Domenico Pozzovivo, der trods en defekt og manglende holdstøtte kæmpede sig til en 17. plads:

"Han blev nummer 17, og det er faktisk ret imponerende, fordi han havde en defekt, som sendte ham langt tilbage. Han kørte sig frem, selvom hans bil var meget langt tilbage, mens han ikke havde et hold, der kunne føre ham frem", udtaler cykelekspert, Michael Rasmussen.

Selvom Pogacar vandt etapen, så tiltrækker han sig alligevel opmærksomhed på et mindre sjovt grundlag, da han begik en større 'bommert':

"Pogacar skal have et gok for at dreje på et fladt hjul. Alle ved, at du ikke kører ind i et sving med flade hjul. Jeg tror, det gav et sug i maven på rigtig mange mennesker, da han styrtede", lyder det fra Michael Rasmussen

Andre ryttere som Ben O'Conner og Harrison Wood fra Cofidis har også fået kritik for deres taktiske beslutninger og fejl under etapen.

O'Conner bliver kritiseret for sin overmodige kørsel, der endte med at koste ham dyrt, mens Wood, i sit første Grand Tour, tilsyneladende var mere optaget af at få tv-tid end at placere sig strategisk klogt i feltet.

Læs også

Ekspert forstår ikke Vingegaard-beslutning: Det er overraskende

Her er Tadej Pogačars løn: Får langt mere end Jonas Vingegaard

2024-05-06T13:40:04Z dg43tfdfdgfd