SERGIO PEREZ 'YDMYGET' OFFENTLIGT AF CHRISTIAN HORNER EFTER UDTALELSER OM RED BULL-KøREREN

Sergio Perez kan have været lidt for hurtig på aftrækkeren ved at hævde, at alle involverede parter i forhandlinger om hans fremtid hos Red Bull 'ønsker at fortsætte'. Teamchef Christian Horner har nemlig insisteret på, at de ikke har travlt med at vælge deres kørere til næste år.

Den 34-årige mexicaner kæmper hårdt for sin fremtid, og har i denne sæson sikret sig tre andenpladser og en femteplads med skade i Melbourne, hvilket er en imponerende start på sæsonen. Red Bull har dog masser af muligheder, og ledelsen ønsker at vurdere alle kandidater, før de beslutter sig.

Læs også

Max Verstappens kæreste har et barn med en anden Formel 1-kører

Michael Schumachers familie træffer stor beslutning

Carlos Sainz er blandt alternativerne, og han er også genstand for interesse fra både Mercedes og Sauber. Yuki Tsunoda vil også være en del af overvejelserne, da han har domineret sin erfarne holdkammerat Daniel Ricciardo i denne sæson.

Forud for Kinas Grand Prix blev Perez spurgt, om han følte sig sikker på en ny aftale.

"Ja, det gør jeg. Det gør jeg. Jeg tror, vi har været her sammen i et par år allerede, og jeg tror, det bliver en ret hurtig samtale for at finde ud af, hvilken retning vi skal gå," sagde han ifølge Express.

"Og jeg tror, vi alle ønsker at fortsætte, så jeg forventer, at det er et spørgsmål om tid. Jeg tror, at markedet bevæger sig meget hurtigere, end vi alle ville have ønsket, men det er bare sådan, spillet er i øjeblikket."

Men Horner var ikke lige så sikker som Perez.

"Ikke meget, er jeg bange for," svarede han ifølge Express, da han blev spurgt, hvor tæt Red Bull var på en beslutning.

"Det er utroligt, at vi er ved femte løb i sæsonen, og der allerede er så meget snak om kørere til næste år."

"Vi er i en situation, hvor vi er meget glade for vores to kørere, men ikke behøver at træffe en beslutning før meget senere på året. Max er på en lang kontrakt, og Checo er uden kontrakt, men kører exceptionelt godt indtil videre i denne sæson.”

"Sergio ville naturligvis gerne annoncere noget i morgen, men vi som team har ikke travlt. Vi er i en heldig position, hvor mange kørere naturligvis gerne vil køre for teamet, men vi er tilfredse med dem, vi har."

"Vi vil bare sikre, at det niveau, som Checo startede sæsonen med, opretholdes. Og når tid er, vil vi evaluere disse muligheder. Men som jeg siger, så er vi på dette tidspunkt meget glade for det hold, vi har. Så der er ingen umiddelbar hast med at annoncere holdet for 2025."

Læs også

Max Verstappens kæreste er 9 år ældre end ham: Hendes jobs vil tage pusten fra dig

Melder klart ud: Han ville være den perfekte erstatning for Sergio Pérez

2024-04-20T07:10:07Z dg43tfdfdgfd