RASMUS HøJLUND SKAL HAVE UDFORDRES: MANCHESTER UNITED OVERVEJER LEJEAFTALE FOR UNG BARCELONA-ANGRIBER

Manchester United har taget initiativ til at forhandle en potentiel lejeaftale med den unge angriber Vitor Roque fra Barcelona.

Dette skridt er en del af Uniteds bestræbelser på at styrke angrebslinjen med frisk talent. Roque, der blot er 19 år gammel, blev hentet til den catalanske klub i januar for en trasnfersum på ca. 453 millioner danske kroner, men har kæmpet for at finde fast spilletid.

Siden sin ankomst til Barcelona har Roque kun opnået 310 minutters spilletid fordelt over 13 kampe i alle turneringer.

Dette har sat spørgsmålstegn ved hans fremtid i klubben, hvor nogle spekulerer i, at han ikke anses for at være klar til førsteholdet.

Den spanske avis Mundo Deportivo rapporterer, at flere klubber har udtrykt interesse for at hente Roque på leje, heriblandt prominente hold som Napoli, Lyon, Nice, Sevilla og Real Betis.

Barcelonas træner, Xavi, har tidligere offentligt støttet Roque og har anerkendt angriberens behov for tid til at tilpasse sig europæisk topfodbold. På trods af dette har han dog også antydet, at en lejeaftale kan komme på tale til sommer: “Vi har endnu ikke besluttet noget. Ved sæsonens afslutning vil vi tage stilling til, hvad der er bedst for alle parter,” har Xavi udtalt.

Roques agent har dog modsat sig ideen om en leje, idet han mener, at Roque bør forblive i Barcelona for at udvikle sig yderligere. Dette standpunkt kommer på trods af, at Barcelona måske ikke vil registrere Roque til den kommende sæson på grund af økonomiske overvejelser.

I mellemtiden fortsætter Manchester United jagten på nye offensive kræfter. Klubben har været på udkig efter en erfaren angriber til at supplere det unge talent Rasmus Hojlund, der har haft svært ved at finde netmaskerne. Udover Roque overvejer United også den 20-årige Benjamin Sesko fra RB Leipzig, som kan tilføje ny dynamik til holdets angreb

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-05-04T07:28:19Z dg43tfdfdgfd