NæVNER IKKE HOLGER RUNE: CARLOS ALCARAZ PEGER På DE TRE SPILLERE, HAN VIL SLå I MADRID, ROM OG PARIS

Carlos Alcaraz har en klar idé om, hvem der er favoritterne til at vinde de næste store turneringer på grusunderlaget - og i denne forbindelse har han ikke peget på danske Holger Rune.

Den unge spanier, der for nylig har sat spørgsmålstegn ved sin deltagelse i Madrid. Han har også peget på tre tennisspillere, som især har niveauet til at konkurrere om de store titler, der stadig er tilbage.

Læs også

Dårlige nyheder for Clara Tauson

Her er Holger Runes vej til finalen i Madrid

"Casper Ruud og Stefanos Tsitsipas er i fremragende form og har nået finalen i både Monte Carlo og Barcelona. Jeg har selvtillid, og det er det vigtigste for mig. Naturligvis er der også Jannik Sinner og andre store spillere, der kan volde problemer. De og Sinner er spillerne at slå på dette underlag," sagde han ifølge Tennis World.

Carlos Alcaraz talte om to emner på sit pressemøde forud for Mutua Madrid Open. Hans fysiske tilstand og de tennisspillere, der vil have en chance for at klare sig godt på grus.

Med hensyn til hans fysiske tilstand, har der været tvivl om hans deltagelse i Madrid, da han missede turneringerne i Monte Carlo og Barcelona på grund af et problem med hans højre arm.

I begge turneringer forsøgte den dobbelte Grand Slam-vinder at træne og besluttede derefter ikke at spille for ikke at forværre situationen. Tingene ser ud til at gå bedre, men Alcaraz satte alligevel spørgsmålstegn ved sin deltagelse i Madrid.

"Der er stadig flere dage til min første kamp. I dag trænede jeg mere intensivt. Tingene går godt, og jeg har en god fornemmelse. Men jeg vil ikke skynde mig eller tage noget for givet, for det gjorde jeg i Barcelona, og I så skete hvad der skete," sagde han.

"Jeg kan ikke sige, at jeg vil være 100%. I øjeblikket, med den fornemmelse jeg havde i morges og min mentalitet, vil jeg være tilfreds med at spille tre eller fire kampe. Det gjorde meget ondt ikke at være med i Monte-Carlo og Barcelona - især i sidstnævnte tilfælde, da det at spille hjemme er specielt."

Læs også

Ikke kun Novak Djokovic: Tre andre stjerner trækker sig fra turnering i Madrid

Caroline Wozniacki lever ikke op til OL-krav - men særlig genvej kan redde hende

2024-04-24T10:52:59Z dg43tfdfdgfd