NOVAK DJOKOVIC KOMMER MED CHOKERENDE UDMELDING

Paris er det helt store mål for Novak Djokovic, da OL finder sted i den franske hovedstad denne sommer. For den serbiske stjerne er olympisk succes den klare topprioritet.

Indtil videre har han kun en bronzemedalje fra sommer-OL i sin samling. Derfor vil den serbiske spiller bruge ATP-turneringen i Monte Carlo til at komme i form igen. For første gang i seks år kommer han uden at have vundet mindst en titel i denne sæson.

Læs også

Holger Rune booker plads i kvartfinalen sammen med amerikansk stjerne

Tennisstjernen Nick Kyrgios raser mod dansker

I sin seneste kamp tabte han i tredje runde af Indian Wells til Luca Nardi. Derefter aflyste han sin deltagelse i Miami. Derfor har han heller ikke sat for høje mål for turneringen i Monaco.

"Mine forventninger er ikke så høje, baseret på hvordan jeg har spillet i turneringerne i år. Og resultaterne, jeg har opnået i Monaco de sidste par år, har ikke været særlig gode, så jeg holder mine forventninger lave," sagde han i et interview med Eurosport.

"For mig handler det om at bygge mit spil på grus op og forsøge at nå tilbage til toppen igen. For nogle spillere, herunder mig, tager det lidt længere tid at nå topniveauet i tennis."

"Tidligere i min karriere var jeg bedre i Monte Carlo. Jeg vandt titler i 2013 og 2015, men det er ret lang tid siden. De sidste fem eller seks udgaver har ikke været så succesfulde, men jeg håber altid, det kunne ændre sig."

Serberen går entusiastisk ind til turneringen, selvom han ikke har de store forventninger til, hvor langt han kan gå.

"Da jeg ikke spillede i Miami, havde jeg mere tid til at træne på grus og tilpasse min krop og mit spil til denne overflade," lød det fra ham.

Djokovic startede turneringen tirsdag middag mod russiske Roman Safiullin, hvilket endte med en sejr i to sæt med cifrene 6-1, 6-2.

Læs også

Rafael Nadal med hjerteskærende indrømmelse

Holger Rune bryder nu tavsheden omkring det, alle har undret sig over

2024-04-10T07:29:09Z dg43tfdfdgfd