MANCHESTER UNITED VIL BYDE NæSTEN 900 MILLIONER På REAL MADRID-STJERNE

Manchester United forbereder angiveligt et bud på 120 millioner euro (næsten 900 millioner kroner) for Real Madrid-stjernen Rodrygo.

Den 23-årige brasilianer skiftede til Los Blancos fra Santos i 2019, og har repræsenteret hovedstadsklubben 207 gange, scoret 52 mål og lavet 40 oplæg siden da.

Rodrygo har i denne sæson været en vigtig spiller for Carlo Ancelottis hold, da han har spillet 42 kampe, hvori han har bidraget med 15 mål og otte oplæg.

Læs også

Erik ten Hag havde iøjnefaldende reaktion efter Chelsea-nederlag: 'Det siger alt'

Christian Eriksen forhandler med denne klub

Den brasilianske landsholdsspiller underskrev en ny kontrakt med Madrid-klubben sidste november, som løber indtil sommeren 2028. Men alligevel har der for nylig været spekulationer om hans fremtid.

Både Arsenal og United har angiveligt holdt øje med Rodrygos situation, da han potentielt kan blive tilgængelig, hvis Kylian Mbappé skifter til den spanske hovedstad, når hans kontrakt med Paris Saint-Germain udløber denne sommer.

Ifølge The Hard Tackle er United klar til at gøre Rodrygo til deres dyreste køb nogensinde, da de overvejer at byde intet mindre end 120 millioner euro, hvilket svarer til næsten 900 millioner kroner.

Det spanske medie hævder, at De Røde Djævle endda vil være villige til at betale op til 150 millioner euro (1,1 milliarder kroner) for at sikre sig den brasilianske stjerne.

Rodrygos evne til at spille i flere forskellige angrebspositioner menes at gøre ham endnu mere attraktiv for United, der håber på at kunne hente mindst en ny angriber denne sommer.

Den brasilianske spillers fremtid i Real Madrid afhænger sandsynligvis af cheftræner Ancelottis planer med hensyn til hans formation fremadrettet, da Mbappés forventede ankomst potentielt medfører et skifte tilbage til en 4-3-3-opstilling.

Læs også

Tottenham-boss sætter ord på Pierre Emile-Højbjergs situation

Manchester United udser sig 19-årig afløser for Christian Eriksen

2024-04-06T17:38:03Z dg43tfdfdgfd