MANCHESTER UNITED-STJERNE HAR TILBUDT SIG SELV TIL STORKLUB

Manchester United-forsvarer Raphael Varane tilbudt sig selv til sin tidligere klub Real Madrid. Han kan forlade Old Trafford på en fri transfer til sommer, hvorfor det ikke vil koste den spanske klub noget.

United har ikke tilbudt den tidligere franske landsholdsspiller en ny kontrakt, da hans aftale udløber til sommer. Det hænger sammen med, at det generelt har været tre skuffende sæsoner på Old Trafford.

Læs også

Kan han udfylde de store sko? Målmaskine kan blive Mohamed Salahs erstatning

Jürgen Klopp fremsætter påstand om Mohamed Salah efter Europa League-exit

Varane, der kom til United i sommeren 2021 fra Real Madrid for 41 millioner pund, har ikke formået at finde sig til rette på grund af skader og dårlig form. Nu ser det ud til, at han kan blive en af op til ti spillere, der forlader United til sommer.

Den spanske avis Nacional hævder, at Varane har 'tilbudt' sig selv til Real Madrid, fordi han 'ønsker at vende tilbage' til Bernabeu til sommer. Mediet tilføjer, at 'ingen af parterne har til hensigt at forlænge deres forhold' på Old Trafford, og 'han ønsker at vende tilbage til, hvor han var glad'.

Det forstås, at det sagtens kan komme til at ske, da United-forsvareren 'vil ankomme uden omkostninger og med krav om en løn, der passer perfekt ind i Real Madrids lønstruktur'.

Hvis aftalen ikke lykkes, har Varanes agent 'allerede kontaktet forskellige hold'. United siges også at være i gang med at lede efter hans afløser. Spanske Fichajes skriver, at de er villige til at betale en 'vanvittig pris' for Boca Juniors' midterforsvarer Aaron Anselmino.

Premier League-klubben har 'sendt talentspejdere ud for at nøje overvåge' den 18-årige. Han bliver anset for at være et godt indkøb, da de sandsynligvis skiller sig af med både Varane, Jonny Evans og Victor Lindelöf.

Læs også

28-årig angriber klar til at acceptere United-kontrakt - skal give konkurrence til Rasmus Højlund

Storklub skal betale enormt beløb til Cristiano Ronaldo

2024-04-19T12:24:43Z dg43tfdfdgfd