HOLGER RUNES BESLUTNING KOM BAG På ALT OG ALLE: NU SæTTER HAN ORD På

Den danske tennissensation, Holger Rune, har overrasket mange med sin beslutning om at genoptage samarbejdet med sin tidligere træner, Patrick Mouratoglou.

Tilbage i februar måned slog de to prominente navne hovederne sammen igen; selv efter at den unge dansker havde ytret sig negativt omkring Mouratoglous træningsmetoder.

Men alt lader altså til at have løst sig, og det bekræfter Holger Rune også selv over for Ekstra Bladet:

Læs også

Hvorfor har Rafael Nadal trukket sig? Nu svarer hans onkel

Holger Rune vandt dyr BMW: Der er bare ét problem

"Det er all good mellem os", siger han.

Efter at have arbejdet med en række andre trænere, heriblandt Lars Christensen, Boris Becker, Severin Lüthi, og Kenneth Carlsen, konkluderede Holger Rune, at det var Mouratoglou, der var det bedste match:

"Jeg er ung, så selvfølgelig skal jeg skal jeg finde ud af det. Men indtil videre er det helt 100 procent Patrick, der formår at hjælpe mig bedst til at få det bedste spil ud af mig", udtaler Holger Rune.

Før de to parter genoptog samarbejdet, var Holger Rune klar i mælet omkring sine forventninger, og det har tilsyneladende ført til noget godt. Holger Rune fortæller nemlig, at de på nuværende tidspunkt arbejder godt sammen.

Det nye kapitel i Runes karriere begynder på grus, hvor han stiller op i Masters 1000-turneringen i Rolex Monte-Carlo Masters.

Her er han seedet til at starte i anden runde, hvor han møder vinderen af opgøret mellem Matteo Arnaldi og Sumit Nagal. Den unge dansker deltager også vil i doubleturneringen sammen med amerikaneren Taylor Fritz.

Læs også

Dårlige nyheder Caroline Wozniacki: Kan være slut

Det sure med det søde: Kan ende i kaos for Caroline Wozniacki

2024-04-08T07:56:09Z dg43tfdfdgfd