HOLGER RUNE INDRøMMER: "DET ER SVæRT FOR MIG"

I forrige uge tabte Holger Rune til Jannik Sinner i kvartfinalen i Monte-Carlo. Det var en meget intens kamp, der bød på højt niveau fra begge spillere. Hvad den også bød på meget af, var drama - og det kom især fra Runes side af banen.

Det skyldtes primært, at den unge dansker endte i en form for psykologisk spil med publikum. På et tidspunkt gestikulerede han med sine hænder, at de skulle tie stille, men det blev der ikke taget godt imod.

Læs også

Nævner ikke Holger Rune: Carlos Alcaraz peger på de tre spillere, han vil slå i Madrid, Rom og Paris

Holger Rune kommer med opdatering på sit helbred

Først og fremmest fik det ikke blot tilskuerne til at være mere højlydte. Det medførte også, at han fik en straf af kampens dommer for 'usportslig adfærd'. Det var han slet ikke tilfreds med, og han bad derfor om at få kampens overdommer kaldt ind på banen.

I et interview med ATP forud for Masters 1000-turneringen i Madrid, kommer Rune en smule ind på denne episode. Her forklarer han, at det ofte hjælper ham til at finde energi på banen, hvorfor han ikke har intentioner om at stoppe med det.

Det er ikke noget, jeg planlægger at gøre. Nogle gange tager følelserne overhånd for mig og andre spillere, men det kan ske, og det handler om at gøre det, så det bliver en fordel for en selv. Nogle gør det, andre gør ingenting," siger han til ATP ifølge TV 2 Sport.

"Det handler jo bare om at gøre, hvad der hjælper mig til at spille bedre. Og det er bare min energi, og det er svært for mig ikke at vise den frem."

Der skal ikke herske tvivl om, at Rune er en mand, der deler vandene. Der er mange, der er vilde med ham, da han ikke holder sig tilbage. Andre mener derimod, at det er for meget af det gode.

Til gengæld står det klart, at Rune ikke lader sig gå på af, hvad andre synes. Derimod har han planer om at fortsætte med at opføre sig, som han føler, han har brug for. Og det kommer han med stor sandsynlighed også til at gøre i Madrid.

Læs også

Læge med bekymrende melding om Jonas Vingegaard

Glædeligt nyt for Tadej Pogačar

2024-04-25T05:55:32Z dg43tfdfdgfd