HELT VANVITTIG PRIS: THOMAS DELANEY KAN HENTES FOR NæSTEN INGEN PENGE

Anderlecht ser ud til at kunne gøre et kup denne sommer, når det kommer til at sikre sig Thomas Delaney på permanent basis.

Den danske midtbanespiller, som har spillet en central rolle for Anderlecht i denne sæson, kan potentielt blive købt fri til en betydeligt lavere pris end først antaget.

Ifølge den belgiske avis Le Soir, er Sevilla nu villig til at halvere prisen på Delaney, hvis frikøbsklausul oprindeligt lød på omkring 22 millioner kroner.

Den spanske klub overvejer derfor at sælge den 32-årige spiller for cirka 11 millioner kroner. Det er en pris, hvor langt de fleste klubber kan være med. Derfor er det kun et spørgsmål om danskerens lønkrav.

Delaney, der er lejet ud til Anderlecht for sæsonen, har haft stor indflydelse på holdets præstationer og er blevet en fan-favorit takket være sin robuste spillestil og lederskab på midtbanen.

Hans kontrakt med Sevilla løber til sommeren 2025, men det synes nu, at Sevilla er klar til at skære ned på deres krav for at presse en handel igennem.

Anderlecht har ikke offentligt kommenteret på rygterne, men kilder tæt på klubben angiver, at de er meget interesserede i at omdanne Delaneys nuværende lejeaftale til en permanent aftale, specielt til den nævnte pris, som betragtes som meget fordelagtig.

Opdater dig med de seneste nyheder fra fodboldverdenen. Læs mere på Fodboldnyheder.dk

2024-04-24T08:19:46Z dg43tfdfdgfd