HAR HAFT BESøG I MONACO: HOLGER RUNE SKIFTER UD

I sidste uge blev Holger Rune slået ud af Jannik Sinner i kvartfinalen ved Monte-Carlo Masters.

Nederlaget betød, at Rune mistede sin plads i verdens top 10 og sin titel som forsvarende finalist, men allerede i denne uge får han chancen for at rejse sig igen.

Han skal nemlig i aktion ved ATP 250-turneringen i München, hvor han har en titel at forsvare.

Det skriver Ekstra Bladet.

Læs også

Nu er det slut for Holger Rune

Holger Rune byder på luksusvilla: Én ting SKAL han bare have

I München får Rune selskab af sin tidligere træner, Kenneth Carlsen, som bliver 'skiftet ind' i stedet for Patrick Mouratoglou, som har fået fri i denne uge.

Carlsen har tilbragt ugen i Monaco sammen med Rune for at gøre den danske tenniskomet 110 procent klar til turneringen, som skal spilles på grus, i Tyskland.

Rune, der er seedet som nummer to, er fritaget for første runde. I sin første kamp, som er i runde to, skal han møde den colombianske spiller, Daniel Galan.

Colombianeren, der er rangeret som nummer 93 i verden, er på papiret en overkommelig modstander, men alle kan være en udfordring på gruset, som kræver en særlig teknik.

Hvis Rune vinder turneringen bliver det tredje sejr i træk, hvorfor man med andre ord kan sige, at han i år er på jagt efter at lave hattrick.

Han har nu muligheden for at bevise, at han kan håndtere den seneste tids modgang. Der er ingen tvivl om, at han vil kæmpe med næb og kløer for at kunne kalde sig tredobbelt vinder af ATP 250-turneringen.

Læs også

Carlos Alcaraz forklarer: Derfor traf han overraskende beslutning

Har ikke tid: Derfor er Caroline Wozniacki stoppet

2024-04-17T13:53:45Z dg43tfdfdgfd