FREDERIK VESTI TALER UD OM KAOTISK SITUATION

Danske Frederik Vesti håber fortsat på at få et sæde i Formel 1. Hidtil er det ikke lykkedes for ham, men han er dog kommet et skridt tættere på, da han er blevet reserve- og simulatorkører hos Mercedes.

I et nyligt afsnit af podcasten 'F1 Nation' har han givet indsigt i den kaotiske situation hos Mercedes, der kæmper for at vende tilbage til deres tidligere niveau.

Læs også

Formel 1-profil advarer mod nyt tiltag: Verstappen erklærer sig enig

Husker du, da Kevin Magnussen smadrede Günther Steiners dør?

Den tidligere Formel 2-kører har været en del af holdet siden 2021, hvorfor han har oplevet, hvordan de dominerede i Formel 1. Sådan forholder det sig dog slet ikke i dag, hvor de har svært ved at følge med rivalerne fra Ferrari, Red Bull og McLaren.

Den 22-årige Vesti siger, at holdet anerkender, at det bliver en lang vej at genvinde formen fra tidligere år. Men de er 'forenede' og fast besluttede på at levere de opgraderinger, der kan vende sæsonen til det bedre.

"Holdet er fast besluttet på at vende tilbage til storhedstiden, hvor de var P1 i kvalifikationen, P1 i løbet og dominerede feltet. Jeg tror, alle erkender, at det også kræver meget arbejde," siger han ifølge F1 Oversteer.

"Jeg er reserve- og simulatorkører, så jeg ved, hvor meget arbejde vi skal lægge i det - og jeg føler det også. Ingeniørerne føler det, og alle på fabrikken."

"Selvfølgelig er det hårdt, når du har høje forventninger, og bilen ikke leverer, men samtidig er holdet forenet, og vi er klar til at arbejde rigtig hårdt for at se opgraderinger i år, men også med blikket rettet fremad."

Mercedes planlægger opgraderinger til Miami Grand Prix

Teamchef Toto Wolff fortalte Sky Sports i Shanghai, at han forventer et 'godt skridt' fra Mercedes' opgraderinger ved det næste løb i Miami. Det vil være de første store opdateringer i denne sæson.

Ted Kravitz sagde i Japan, at holdet ønskede at fokusere på at optimere deres opsætning, før de introducerede nye dele. Det bliver tydeligvis en proces i to trin.

Wolff og co. har vidst siden sæsonstarten, at deres bil kæmpede i sving med høj hastighed. De var blandt andet langsommere end Alpine og Williams i de sektioner ved Saudi-Arabiens Grand Prix. Det fik dem til at undersøge muligheden for, at der kunne være et 'grundlæggende' designproblem. Og alle tegn peger på mere alvorlige fejl.

Mercedes har kæmpet på hver bane indtil videre, og derfor føles en opgradering afgørende. Det er F1's længste sæson nogensinde, men den vil hurtigt begynde at glide væk fra dem, hvis de ikke får styr på bilen.

Læs også

Red Bull-chef melder ud om Sebastian Vettel

Formel 1-legende langer ud efter Kevin Magnussen: "Virkelig latterligt"

2024-04-24T17:38:54Z dg43tfdfdgfd