FORMEL 1-BOSS RASER: VIL HAVE KARANTæNE TIL KEVIN MAGNUSSEN

Den danske Formel 1-kører Kevin Magnussen var på stort set alles læber efter lørdagens sprintløb. Her kørte han meget aggressivt og dækkede voldsomt af, for at kunne holde et helt tog af kørere bag sig.

Hele formålet med dette var, at han kunne give holdkammeraten Nico Hülkenberg mulighed for at skabe et hul. Det havde Haas stor succes med, da den tyske racerkører sikrede sig to point.

Læs også

Kevin Magnussen blev nr. 18 i Miami-sprinten: Derfor roser folk ham til skyerne

Dette er den mest upopulære kører i Formel 1

For Magnussen endte det helt anderledes, da han formåede at samle intet mindre end fire straffe sammen, inden han lod kørerne passere. 

Det er langt fra alle, der ser positivt på Magnussens måde at køre på. Mange mener, at det blot er en del af racerløb, mens andre er meget kritiske overfor det. En af dem, der ikke har været tilbageholdende med sin kritik, er McLaren-teamchef Andrea Stella.

Stella, der søndag fik noget at juble over, da Lando Norris vandt sit første Formel 1-løb nogensinde, var rasende efter sprintløbet. Derfor gjorde han det også meget klart, at han mente, at Magnussen havde gjort sig fortjent til en karantæne.

"For mig er denne sag faktisk relativt enkel," sagde Stella på et pressemøde efter løbet ifølge mediet The Race.

"Fordi vi har et tilfælde af en adfærd, der er forsætlig med hensyn til at skade en anden konkurrent. Denne adfærd fortsætter i det samme løb og gentages i løbet af den samme sæson."

"Måske skal du tilbringe en weekend hjemme med din familie og reflektere over din sportsånd og så vende tilbage. Og hvis vi ser, at du bliver loyal, fair og sportslig over for dine konkurrenter, så kan du blive i denne branche. Det er fuldstændig uacceptabelt."

Lewis Hamilton, som i lang tid lå lige bag Magnussen, har dog slet ikke været lige så kritisk. Han mente, at det var på grænsen nogle steder, men samtidig sagde han, at han elsker, at de kan køre hårdt mod hinanden.

Læs også

Leclerc med overraskende reaktion på Alonsos kontrakt: "Der er så mange..."

Max Verstappen ryster Formel 1: "Jeg må se, om jeg vil fortsætte"

2024-05-06T09:39:20Z dg43tfdfdgfd