EFTER HALVANDET åR HAR NIKOLAJ JACOBSEN BESLUTTET, AT TIDEN ER INDE

Nikolaj Jacobsen har været nødsaget til at finde en ny fløjspiller, som skal repræsentere Danmark i de kommende testkampe mod Norge og Kroatien.

Sagen er den, at Magnus Landin ikke kan deltage alligevel, da han stadig er skadet, efter han pådrog sig et brud på en knogle i sin højre hånd under en træning med sit klubhold, THW Kiel, tilbage i marts måned.

"Det er selvfølgelig ærgerligt, at Magnus ikke kan deltage, for han har en meget vigtig rolle på vores landshold. Til gengæld er det også et stort privilegie at kunne indkalde en så rutineret og dygtig venstre fløj som Casper, når Magnus ikke blev klar", lyder det fra Nikolaj Jacobsen i en pressemeddelelse, skriver TV 2 Sport.

Læs også

Jude Bellinghams modelkæreste smider tøjet: Viser formerne frem under sydens sol

Henrik Møllgaard taler ud: Én ting får Mikkel Hansen ikke lov til

Efter trist melding fra Mikkel Hansen: Nu er der nyt

Et gammelt ordsprog lyder, at det aldrig er så skidt, at det ikke er godt for noget, og det kan man måske godt drage paralleller til denne situation.

Landins skade har nemlig fået Nikolaj Jacobsen til at beslutte, at Casper U. Mortensen gør comeback på landsholdet efter halvandet års fravær.

Fløjspilleren, som i øjeblikket er topscorer blandt fløjspillere i Bundesligaen, får dermed en ny chance på landsholdet, hvor han skal vise, hvad han er i stand til at udrette.

Casper U. Mortensen har tidligere haft stor succes med landsholdet, hvor han har været med til at sikre både OL- og VM-titler. Han har fået mere end 130 landskampe på cv'et siden sin debut i 2010, og hans erfaring kan vise sig at være uvurderlig i de forestående kampe.

De to testkampe, der både spilles lørdag og søndag, vil blive vist på TV 2, hvor fans kan følge holdets præstationer og Mortensens tilbagevenden til spillet.

Læs også

Medie melder ud: Mikkel Hansens afløser mangler kun én ting

Nikolaj Jacobsen taler ud om særlig bekymring inden OL

2024-05-07T05:57:03Z dg43tfdfdgfd