EFTER FRYGTELIGT STYRT: NU MELDER JONAS VINGEGAARDS CHEF UD OM TOUR DE FRANCE

Efter Jonas Vingegaards forfærdelige styrt i Baskerlandet Rundt har det store spørgsmål været, om danskeren bliver klar til at forsvare den gule trøje i Tour de France.

Nu sætter hans sportsdirektør ord på situationen.

Der er bare få måneder til Tour de France starter op, og den sidste tid har det helt store spørgsmål i cykelsporten været, om Jonas Vingegaard når at blive klar.

Danskeren har vundet det prestigefyldte løb de sidste to gange, og målet var inden sæsonen at sikre sig de gule trøje for tredje gang i træk.

Jonas Vingegaard startede sæson op med flere sejre, men det gik helt galt, da han stillede op i Baskerlandet Rundt.

Artiklen fortsætter under billedet.

Her var han en del af et stort styrt, hvor flere ryttere endte med at udgå.

Han fik blandt andet et brækket kraveben, en punkteret lunge og flere brækkede ribben. Skaderne var så slemme, at han efterfølgende måtte opereres.

Han lå 12 dage på hospitalet, inden han blev udskrevet.

Men nu sætter Marijn Zeeman, der er sportsdirektør hos Visma – Lease a Bike, ord på Jonas Vingegaards mulighed for at blive klar til Tour de France. Det gør han overfor Wielerflits

Det bliver svært

Sportsdirektøren Marijn Zeeman ved, at danskeren står overfor store udfordringer, men afviser ikke, at han kommer med til det legendariske cykelløb.

– Det bliver svært for Jonas at komme til Touren i god form, men det er bestemt ikke umuligt. Han har travlt med at genoptræne hver dag under vejledning af vores lægestab og fysioterapeuter, siger Merijn Zeeman til Wielerflits.

Der er en anden ting som ifølge Merijn Zeeman taler til Jonas Vingegaards fordel.

– Vi holder bestemt stadig muligheden åben for, at han kan komme til start i Firenze i Tour de France. Jonas er ekstremt talentfuld, og vi ved, at han også rehabiliterer ekstremt hurtigt, lyder det fortrøstningsfuldt fra Marijn Zeeman.

Dermed er håbet endnu ikke slukket for alle de danske cykelfans der håber, at 2024 vil bringe ende en Tour de France-sejr til den danske cykelrytter.

Tour de France bliver en anderledes oplevelse i år. Løbet starter tit forskellige steder, det har eksempelvis startet i Danmark, men normalt slutter det i Paris. Det kommer dog ikke til at ske i år. Det skyldes, at OL finder sted i Paris, så der kommer til at være for mange store ting i byen henover sommeren.

Hvad tænker du om den udmelding? Tror du, at Jonas Vingegaard bliver klar til Tour de France? Kom gerne med din mening i artiklens kommentarfelt.

Artiklen Efter frygteligt styrt: Nu melder Jonas Vingegaards chef ud om Tour de France blev først udgivet af Newsner Dansk.

2024-05-03T13:41:59Z dg43tfdfdgfd