DERFOR SKAL DIEGO MARADONA GRAVES OP FRA JORDEN

Diego Maradona døde i november 2020, men nu skal han ikke længere være begravet på den kirkegård, som han ellers blev lagt til hvile på. 

Sagen er den, at Maradonas efterladte har stillet en usædvanlig anmodning om at få flyttet deres fars jordiske rester fra en privat kirkegård, som ligger i udkanten af Buenos Aires, til et mere sikkert og symbolsk sted. 

De ønsker at opføre et mausoleum kaldet "Memorial del Diez", hvor offentligheden kan mindes og hylde ham som den nationale helt, han var.

Den planlagte placering er nær en regeringsbygning i hovedstaden. 

Det skriver B.T.

Læs også

Michael Laudrup lægger ikke fingre imellem: "Manden kan ikke drible"

Jude Bellinghams modelkæreste smider tøjet: Viser formerne frem under sydens sol

Ønsket om en ny gravplads er drevet af, at familien ønsker større tilgængelighed og sikkerhed for de mange fans, der fortsat gerne vil hædre og mindes fodboldikonet. 

Maradona fortjener ifølge hans familie et hvilested, der kan modtage den store mængde af besøgende, som ønsker at vise deres respekt.

Flytningen er planlagt til at finde sted omkring 30. oktober, som var Maradonas fødselsdag. 

Den argentinske fodboldlegende, som løftede VM-trofæet i 1986, og som sikrede Argentina sølv i 1990, har efterladt sig et stort aftryk på både sporten og på det argentinske folk.

Han døde af et hjerteanfald i en alder af 60 år.

Familiens ønske om at gøre hans gravplads mere tilgængelig for offentligheden er et vidnesbyrd om det fortsatte behov for at mindes og ære Maradonas minde.

Læs også

Jose Mourinho udpeger EM-favoritter: "Det er svært for nogen at være foran dem"

Pep Guardiola med forudsigelse: De vinder EM

2024-05-06T06:24:07Z dg43tfdfdgfd