ARSENAL PLANLæGGER AT BRUGE 870 MILLIONER På PREMIER LEAGUE-STJERNE

Mikel Arteta og Arsenal forbereder et bud på 100 millioner pund på Newcastle-stjernen Alexander Isak i deres jagt på en ny angriber, skriver The Sun. Det forventes dog, at de kommer til at stå over for hård konkurrence fra andre Premier League-klubber.

Den svenske stjerne, der blev hentet til St. James' Park for 63 millioner pund i sommeren 2022, er blevet en pålidelig kilde til mål. Han vil derfor være et perfekt match for Gunners, der har savnet en ægte målscorer.

Læs også

Erik ten Hag havde iøjnefaldende reaktion efter Chelsea-nederlag: 'Det siger alt'

Christian Eriksen forhandler med denne klub

Alene i 23/24-sæsonen har den 192 cm høje angriber scoret 14 mål i 21 kampe i Premier League, hvilket bringer hans samlede Newcastle-scoringer op på 28 stk. i 58 optrædener.

Og hans flair for målscoring, kombineret med hans boldførende dygtighed, har vakt interessen hos nogle af de største klubber i den engelske topdivision.

I det nuværende marked vil en spiller af Isaks kaliber utvivlsomt kræve en stor investering i sommerens transfervindue. The Suns skriver, at ingen andre end Arsenals ærkerivaler, Tottenham, også er ivrige efter at sikre den 24-årige spillers underskrift.

Tottenham har i øjeblikket den pålidelige Son Heung-min, mens Arsenal har trukket på spillere som Kai Havertz, Eddie Nketiah og Gabriel Jesus, men ingen af dem er en pålidelig kilde til mål.

Derfor har kilder til GIVEMESPORT hævdet, at Emirates Stadium er Isaks 'mest sandsynlige' destination ved åbningen af sommerens transfervindue.

At sikre en aftale om at hente den tidligere Real Sociedad-angriber vil komme med en betydelig pris i betragtning af hans imponerende sæson. Det faktum, at begge klubber fra det nordlige London viser interesse for ham, kan være til Newcastles fordel.

Læs også

Tottenham-boss sætter ord på Pierre Emile-Højbjergs situation

Manchester United udser sig 19-årig afløser for Christian Eriksen

2024-04-06T18:38:12Z dg43tfdfdgfd